Wie zijn wij?

Home / Wie zijn wij?

Carina Meijer

In 1986 ben ik begonnen met Trimshop Happy Dog in het pand waar mijn opa en vader altijd een kapperszaak hadden. De naam Happy Dog bedacht ik omdat de honden na het trimmen altijd blij en vrolijk zijn. Je kunt aan ze zien dat ze “happy” zijn als hun vacht lekker verzorgd is.

In de jaren dat ik werkzaam ben, heb ik me kunnen ontwikkelen als een allround trimster. Ik heb mij echter het meest toegelegd op het trimmen van de zogenaamde modelhonden. Ik vind het leuk om de honden er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ik heb in de loop van de jaren verschillende bijscholingsdagen en cursussen gevolgd om zo goed op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma voor dieren.

 

 

Janine Peters

In 2018 besloot ik na jaren een kantoorbaan te hebben gehad, mijn hart te volgen en de opleiding tot hondentrimmer te gaan volgen bij Aeres in Barneveld.

Als stagiaire ben ik bij Trimshop Happy dog begonnen en nu werk ik als gediplomeerd trimmer met heel erg veel plezier en liefde hier.