Wie zijn wij?

Home / Wie zijn wij?

Carina Meijer

In 1986 ben ik begonnen met Trimshop Happy Dog in het pand waar mijn opa en vader altijd een kapperszaak hadden. De naam Happy Dog bedacht ik omdat de honden na het trimmen altijd blij en vrolijk zijn. Je kunt aan ze zien dat ze “happy” zijn als hun vacht lekker verzorgd is.

In de jaren dat ik werkzaam ben, heb ik me kunnen ontwikkelen als een allround trimster. Ik heb mij echter het meest toegelegd op het trimmen van de zogenaamde modelhonden. Ik vind het leuk om de honden er zo mooi mogelijk uit te laten zien. Ik heb in de loop van de jaren verschillende bijscholingsdagen en cursussen gevolgd om zo goed op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en modellen. Ook ben ik in het bezit van een EHBO diploma voor dieren.

 

Yvonne Boersma

Dieren lopen als een rode draad door mijn leven. Daarom heb ik in 2013 het roer omgegooid en ben ben ik het trimmersvak gaan leren. Mijn stage heb ik hier, bij”Happy Dog”, mogen doorlopen. Dit heb ik als een fijne tijd ervaren. Carina heeft me de fijne kneepjes van het trimmersvak geleerd. Inmiddels ben ik gediplomeerd en heb zelf een trimsalon “Rataplan” in Wehe den Horn. Daarnaast trim ik ook 2 tot 3 dagen in de week bij “Happy Dog”. Ik geef uw viervoeter een vakkundige trimbehandeling. Bij ons staan liefde en aandacht voor uw huisdier op de eerste plaats.